Alla inlägg under maj 2008

Av Malin Lundberg - 12 maj 2008 11:44

Hej hej !! Nu är flytten klar, har redan fått ordning i lägenheten och nu bara gardiner hängas upp! Malin va och hjälpte mig hela lördagen så nu är det jättefint :) Fick en sängstomme av mamma också köpte hon nya madrasser . Kan inte minnas att jag någonsin sovit så bra :) Tack mamma!<3

Idag ska jag ut till birsta när jag slutat och hämta ut en ny telefon, min telefon fick ju ticks och de gick inte att laga! Så nu får jag en ;D

De enda som jag vill ha nu är internet, de är så jävla jobbigt att inte a´ha något internet. Jag sa först, men va fan ska vi ha internet för? vi klarar oss väl ändå . Men de gör jag inte ! Har massor med skolarbeten som måste göras och de är bara sånna när man ska söka fakta på datorn. Men älsklingen skulle in på telia idag och fixa de :)


Imorgon ska Malin komma hem till mig och då ska vi plugga gärnet. EXAKT en månad kvar till vi tar studenten nu. så de gäller att lägga på ett kol.

Jaja, nu måste jag fortsätta med pluggandet. Skriver när jag kan :)


Kram malin

Av Malin Lundberg - 9 maj 2008 08:08

Idag flyttar jag och älsklingen. Känns som om de har tagit år och dagar fram till idag. Ska bli så himla roligt. Men målarna är inte riktigt klara. dom ska hänga upp sista tapeterna idag. Men de går ganska fort :) Ska dit och städa när dom är klar. Jag och Malin påbörjade städningen där igår kväll. Torkade ur kylskåpet och skurade hela toaletten . Slet som några djur så nu har jag skit ont i kroppen och jag slår vad om att malin har mer ont än mig. Hon hade ont i ryggen innan vi började igår :/ Jag hoppas att hon överlever. Jätteskönt att någon vill hjälpa till med sånt där skitgöra. Så tråkigt att hålla på själv. Väggarna på toaletten va de äckligaste av allt. Kaklet va gult när vi började men nu är de vitt !! Smutsen rann som värsta vattenfallet :P

haha!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Har en lång dag framför mig, men rolig :D

Packade mina kläder igår. En jättestor resväska och en lite mindre med skor. Men jag höll på att skratta ihjäl mig i morse när jag insåg att dom där väskorna har mamma och kjell när dom åker på semester. Så alltså i en väska som inte ens gör att deras garderob minskar lite rymmer HELA min garderob + lite av teds kläder.  HAHA, jag måste köpa kläder ?


Nu kommer jag inte kunna skriva på ett tag. Med tanke på att vi inte kommer att ha något internet på ett tag. Men de kommer :)

Håll ut ett tag till, kankse skriver något när jag är på skolan också !


Ha en Trevlig helg.

Kram malin

Av Malin Lundberg - 7 maj 2008 17:45

Jag skriver allt för sällan numera ! Har inte haft så mkt tid åt de.. Så nu har de hänt en massa sedan sist :) Ska försöka göra en kort sammanfattning.

I lördags kom Jannice och Mats ner till sundsvall, dumpade barna hos mami och hämtade mig. For upp till härnösand och dansade lite dansmatta och sedan gjorde vi oss i ordning :)

Åt ute för första gången i år, och de va verkligen skitmysigt. Grillade och drack gott ! Efter de så började de bli lite småkallt så vi gick in och lyssnade på musik och läste i jannices bok (onödigt fakta om sex) som hon hade fått av per och marie :) Hade verkligen en jätterevlig kväll och hoppas att vi gör om de någonting framöver !!<3

På söndagen va jag bakis och glá :P For och visade Semlan min och teds lägenhet :) Sedan så va de bakismat som gällde :P

I måndags kom målarna :D Nu håller dom på förfullt med att göra fint åt oss. Ska dit sedan och kolla hur de går :) Dom har förhoppningsvis åkt därifrån då :P imorgon ska de vara färdigtapetserat och på fredag flyttar vi in :) Så nu har jag massor att göra imorgon och i helgen :D Malin ska komma och hjälpa mig på lördag att få i ordning ! Längtar som fan nu .. De är så jäkla nära !!!


Idag har jag varit i skolan och haft trevligt med flickorna :D Har dansat gärnet och bara mått bra !!

Ne, nu ska jag spela lite på king, och sedan kommer älsklingen och hämtar mig så vi kan åka till lägenheten :D


Ha en bra dag !

Kram Malin

Av Malin Lundberg - 3 maj 2008 10:39

Känner mig måttligt pigg idag. Mamma satt och garvade i köket igår så jag kunde inte somna ! Också ringde jannice och väckte mig alldeles nyss och sa att dom skulle åka hit nu . Så jag måste slänga in mig i duschen och göra mig i ordning. Kalas ikväll :D


Ha en trevlig lördag, de ska jag ha.

Kram Malin

Av Malin Lundberg - 2 maj 2008 17:25

Har hur tråkigt som helst. Vill att mami ska komma hem med mina skor :D Också vill jag att hon ska laga lite mat åt mig :) Hungrig som en gris, som vanligt ! Hehe..

Har ont i ryggen också, har bott framför den här jävla datorn hela dagen !! Har spelat massa spel på king ;) Lisa har berättat att de finns gratis turneringar och då vinner man en massa juveler :D Så nu är jag mer besatt än någonsin !!



Av Malin Lundberg - 2 maj 2008 09:00

Älsklingen är och hämtar nyklarna till lägenheten nu :D Men nu måste vi bara vänta på att dom ska tapetsera osv.. Dom ska vara klar till torsdag iallafall. Tycker att dom har alldeles för mycket tid på sig :P Jag vill ju flytta in nu. Mina kartonger står här och väntar !!


Annars så är ingenting bra idag. PISSVÄDER !!!!! ´Jag som tänkte att jag skulle se om mina skavsår blivit bättre och ta mig en prommis ! Men vi får se om jag kanske gör de iallafall. men de är ju inte så roligt när jag inte har nå riktiga skor också har de regnat :@


jaja, nu är de dax för lite frulle!


Kram Malin

Av Malin Lundberg - 1 maj 2008 17:58

Dagens mående: Pigg och glad

Dagens frisyr: Uppsatt

Dagens klädsel: Mjukisbyxor, Linne

Dagens planer: Softa

Dagens materiella vill ha: En blender

Dagens längtan: Studenten

Dagens bästa: Att jag har städat :D

Dagens tråkigaste: Vädret

Dagens irritation: Mina skavsår

Dagens drog: Vatten

Dagens låt: Vem vet - Lisa Ekdahl

Dagens person: Tjejen som jobbar på VILA som fixade en känning till mig!!

Dagens film/tv: Horton

Av Malin Lundberg - 1 maj 2008 17:47

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Va först hos Alex, grillade och myste på. Sedan for vi till Lisa. Hoppade studsmatta osv :) Ja, hade skitroligt iallafall ! De måste vi absolut göra om. Trivs så himla bra med dom männsikorna. Blir så avslappnad och det händer alltid något :)


Idag så har de varit full fart, klev upp och käkade frukost. Sedan tjatade jag på Ted att han skulle kliva upp:) Tog 1,5 timme ungefär. Sedan for vi hem till hans föräldrar och sedan ner på deras torp och lyfte på skotern på släpvagn och körde hem den.

Efter de for vi till Ica och hämtade massa kartonger. Ted for och jobba, och jag har packat alla mina grejor :)eller nästan alla. Ted måste ta med sig lite fler kartonger när han slutar :P Hehe, sedan så har jag städat en massa och gjort fin åt min söta syster som kommer få eget rum nu :)

Nu väntar jag på att mamsi ska vakna så kanske vi ska möblera om lite. Får se om hon orkar :)

Ikväll hade jag bara tänkt ta de lungt. Kolla på ngn film med älsk osv :)


Nu är de en jävla massa födelsedagar framöver :) Ska upp till Älskade syster i härnösand som ska ha kalas på lördag ! Hon fyller 24 den gamla tanten :P Jag har ju ett tag kvar tills dess jag, måste fylla 19 först ! hahah ..


Nu har jag äntligen hittat en studentklänning. Eller jag har berättat att jag hittat den, men den va ju i fel färg. Men nu har personalen på den affären ringt och sökt efter en vit och de fanns 1 i luleå :) Så dom har hängt undan den åt mig. Kjell ska upp dit och jobba nästa vecka så då ska han hämta den ! Nu är det bara skor jag behöver . men de har jag också hittat. jag och mami ska köpa dom någon dag framöver:) Måste ha nya underkläder också, kanske inte är så snyggt att komma med en vit tubklänning och svart bh ? haha! Sedan så är de solning som gäller. Kan ju inte se ut som ett lik :P GUUUUD vad jag längtar!!!

STUDENT 2008.


Nu ska jag hälla ut skurvattnet och sedan ska jag beundra min fina städning ;)

 Ha en trevlig kväll

Kram Malin

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Vet bara vem du är

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards